Forex Opinie

Wraz z rozwojem branży coraz większa liczba traderów, podczas swojej przygody z rynkiem Forex, spotyka na swojej drodze naciągaczy, spamerów, nieuczciwe firmy i inne podmioty traktujące ich jako dawców kapitału.

Zgłoś nieuczciwy podmiot

Dział FOREX OPINIE został stworzony w celu informowania inwestorów o znalezionych przez nas informacji na temat podmiotów, które mogą być szkodliwe dla Ciebie i Twojego kapitału. Poinformuj nas i innych inwestorów jeśli masz podejrzenie nieuczciwych praktyk, a my to sprawdzimy i zamieścimy o tym stosowną informację. Liczymy ma Waszą pomoc. Staramy się na bieżąco informować inwestorów jeżeli uda nam się odnaleźć jakieś wiadomości szkodliwe dla inwestorów i grożące utratą ciężko zgromadzonych środków. Monitorujemy rynek na bieżąco, nadstawiamy uszy i wysłuchujemy naszych Czytelników oraz poszkodowanych inwestorów z różnych stron świata  Nie jesteśmy obojętni i postaramy się sprawdzić każde doniesienie. Dzięki nam możesz uniknąć poważnych strat.

Opinie użytkowników

Czy zostałeś pokrzywdzony lub odniosłeś stratę poprzez działania nieuczciwe firm inwestycyjnych na rynku FOREX? Opowiedz nam i innym traderom z całego świata o swoich doświadczeniach i pozostaw swoją opinię. Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Opinie Forex są moderowane. Upewnij się, że treść Twojego komentarza jest właściwa, nie promuje usługi lub produktu (również w formie odnośnika do innej strony), partii politycznych i nie łamie prawa. Komentarze zawierające obraźliwe, wulgarne treści, groźby lub osobiste ataki zostaną usunięte.

92 komentarze
Sortuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

92 komentarze
  • Szanowni Państwo,
    poszukuję informacji dotyczących ewentualnego powiadomienia Banku Alior i Banku Millennium, przez poszkodowane osoby, dotyczącego oszustwa i wyłudzenia pieniędzy przez nw. firmy, które prowadziły lub nadal prowadzą nielegalną działalność na rzecz brokera Vortex Assets Polska:
    1) „RDP Media” sp. z o.o.
    2) „RDP Media” s.r.o.
    3) „Bethpage Style” s.r.o.
    4) „Moneynetint” Ltd.
    Informacja jest mi potrzebna do prowadzonego postępowania przez Prokuraturę Okręgową w Warszawie w tej sprawie. Osoby posiadające wiedzę na ten temat proszę o kontakt na adres: janek07041968@wp.pl

    Janek - 24 sierpnia 2017, 04:21
  • Bardzo ważne!
    czy ktoś posiada wiedzę nt. powiadomienia Banku Alior i Banku Millennium w sprawie nielegalnej działalności Vortex Assets i podmiotów działających na rzecz Vortex Assets. W szczegołności potrzebuję informacji, czy ktoś z osób poszkodowanych przez Vortex Assets lub inne firmy zgłaszał ten fakt do ww. banku. Osobiście zgłosiłem ten temat do ww. banków, ale potrzebuję informacje nt. zgłoszenia przez inne osoby. Proszę o pomoc w tej sprawie.

    Janek - 23 lipca 2017, 08:20
  • Witam mam pytanie czy ktoś zna Fx imperium ??
    chodzi o wypłatę środków – czy jeśli czek jest złożony to broker może dalej grać tymi środkami czy powinien odjąć od konta a pozostała cześć dalej w obrocie ?? Bo utopił cały kapitał i zysk i jest klapa !!!! A gdyby wypłata poszła od razu to by było Ok .., czy coś można zrobić ??

    Wojtek - 22 lipca 2017, 13:06
  • Bardzo ważne!
    Czy ktoś posiada wiedzę nt. powiadomienia Banku Millennium w sprawie nielegalnej działalności Vortex Assets i podmiotów działających na rzecz Vortex Assets. W szczegołności potrzebuję informacji, czy ktoś z osób poszkodowanych przez Vortex Assets lub inne firmy zgłaszał ten fakt do ww. banku. Osobiście zgłoaiłem ten temat, ale potrzebuję date zgłoszenia przez inne osoby. Proszę o pomoc w tej sprawie.

    Janek - 14 lipca 2017, 19:44
  • Zapewniony bezpieczenstwem srodków zdecydowałem się na zaiwestowanie pieniędzy. Po miesiącu dzięki doradcy zarobilem 20000 pln. schody się zaczęły jak chciałem wypłacić środki. Dalem się naciągnąć na kolejną inwestycję która spowodowała utratę całego kapitału. Firma specjalizuje się w wyciąganiu pieniędzy. Namawia do zwiększania kapitału aż do momentu wypłaty pogrąża inwestora który traci wszystko. szukam sposobu na odzyskanie srodkow ze wzgledu na zlamanie prawa przaz doradce ktory sugerowal mi inwestycje na okreslonych instrumentach dajac pewnosc zyskow.

    Konrad Borowski - 5 lipca 2017, 20:58
  • Jeśli ktoś padł ofiarą Vortex Assets powinien niezwłocznie zawiadomić Prokuraturę Okręgową w Warszawa.

    Janek - 21 maja 2017, 10:31
  • Czy ktoś zna adres siedziby firmy Vortex Assets Polska ?

    Janek - 7 maja 2017, 10:00
  • Vortex Assets ,dokladnie jak kolega Jacek napisal,zlodzieje dopisuja SWAP aby wykonczyc rachunek ktory jest nawet na plusie ,To jest zorganizowana grupa przestepcza a nasze prowo na to pozwala.

    valdi - 29 kwietnia 2017, 20:00
  • Pilne!
    Czy ktoś może mi pomóc w ustaleniu adresu do korespondencji z Vortex Assets i RDP Media LTD Sp. z o.o. oraz Amplio Investments?

    Janek - 27 kwietnia 2017, 13:26
  • Nieuczciwą firma stała się GOSHAWK RESORT DEVELOPMENT Spółka z o.o. zs w Warszawie ul. Domaniewska 47. Od marca 2016 roku do lutego 2017 roku wypuszczała obligacje. Niestety cele inwestycyjne okazały sie fikcją.Poza ładnymi folderami duże „NIC”.
    Jest dużo poszkodowanych.i powinny natychmiast zawiadomić Prokuraturę Krajową ,
    Departament do spraw Przestępczości Gospodarczej
    ul. Rakowiecka 26/30
    05-528 Warszawa
    Spółka nie wywiązuje się ze swoich zobowiązań, przestała wypłacać odsetki od wyemitowanych obligacji niewypłaceniu odsetek od połowy lutego tego roku nie odbiera ani telefonów, ani e-maili. Zwinęli interes z ulicy Domaniewskiej 47. Są prawdopodobnie na ulicy Duchnickiej 3.

    lusia - 19 kwietnia 2017, 11:59
  • Czy ktoś posiada wiedzę o ewentualnych postępowań, prowadzonych przez organa ścigania przeciwko nw. firmom działającym dla Vortex Assets:
    RDP Media LTD Sp. z o.o.
    KRS: 0000634786
    NIP: 5252674539
    Regon: 365328137

    RDP Media Ltd s.r.o.
    Sídlo
    Nový Jičín, 5. května 720/20, PSČ 741 01

    Amplio Investments
    REGON: 362360672
    NIP: 5222986139

    To są powiązane ze sobą firmy.

    Janek - 30 marca 2017, 08:17
  • Przedstawię moje doświadczenie, a raczej porażkę, z Vortex Assets reprezentowaną prze.z firmę RDP Media LTD Sp. z o.o. Po założeniu konta i wpłaceniu pieniędzy rozpoczeły się problemy. Po otwarciu pozycji, zgodnie z rekomendacją opiekuna, konto zaczeło pracować na minusie. Po kilku dniach opiekun nie odbierał już telefonów. Po mojej wielokrotnej interwencji, dokonano zmiany opiekuna. Konto trzeba było zasilyć, by odrobić straty. Po drodze była wyjątkowa okazja do zarobienia na tzw. debiucie, do którego nie doszło. Pieniądze przeznaczone na debiut pracowały na innych instrumentach. Powoli pojawiały sie zyski, konto rosło, aż do momentu, kiedy udzielono mi kredytu, gdy na jednej z pracujących pozycji odnotowałem mocny dołek. Kredyt miał uchronić rachunek przed zamknięciem. Kolejna wpłata na pokrycie kredytu. Spłata kredytu miała umożliwić pierwszą wypłatę…i tu znowu okazało się to niemożliwe, bo kredyt nie został w 100% ,,przerobiony,,. W między czasie rachunek powiększał się o kolejne zyski, których już było bardzo dużo, ponad 300% wpłaconego depozytu. Gdy już pogodziłem się z koniecznością ,,przerobienia depozytu,, nagle pojawiły się problemy techniczne z swapami. Ich wysokość nagle przybrały astronomiczne wartości. Tłumaczono, że to problem techniczny, nad którym pracują. Jednorazowo wyzerowano swapy, ale w kolejnych dniach było już tylko gorzej. Swapy rosły do kilku dziesięciu tys. na dobę. Niepokojące było to, że wartość swap obniżała stan wolnych środków i poziom zabezpieczenia. Z problemem zostawiono mnie w piątek. W poniedziałek rachunek był już na bardzo mocnym minusie i już nie wytrzymał. Moich telefonów już nikt nie odbierał. Przestrzegam wszystkich przed tymi oszustami. Niech moja historia bedzie dla tych, którzy chcą zarobić na forexie, przestrogą w podejmowaniu współpracy z nieuczciwymi brokerami. Zostało mi tylko zgłosić sprawę do organów ścigania.

    Janek - 27 marca 2017, 11:45
  • uwaga na Vortex Assets wypracowujesz zysk jest ladnie ,nastepnie ,nie odbieraja telefonow,i jesli wspomnisz o wyplacie a nie doplacisz juz do konta to porostu doloza SWAP w nieograniczonej wartosci i rachunek sie zamknie bez wzgledu jakie zabezpieczenie bedzie,jest to zorganizowana grupa przestepcza.

    www - 23 marca 2017, 14:23
  • Witam
    Chcę ostrzec przed legalnie działającą firmą GKFX – brytyjski dom maklerski posiadający oddział w Polsce, której pracownicy stosują przestępcze metody, by zarobić prowizję od każdej utraconej przez klienta złotówki. Firma została wpisana na listę ostrzeżeń publicznych KNF.
    https://www.knf.gov.pl/o_nas/ostrzezenia_publiczne/lista_ostrzezenia.html

    Ignacy - 7 marca 2017, 11:34
  • RDP MEDIA LTD SP Z O O (mib700), zapewniali mnie na początku, że w każdej chwili będę mógł zrezygnować by ograniczyć stratę. Niestety wszystko straciłem. Jak się nie wyrobi pewnego obrotu z udzielonym bonusem to nie da się wycofać.

    Sebastian - 17 lutego 2017, 12:43
  • Wszystko się zaczęło od tego ze mając na koncie 16 tys. Zł chcąc zakupić dodatkowe elementy do firmy. Zadzwonił do mnie przedstawiciel firmy topforex który namawiał mnie do zainwestowania właśnie w topforex w celu zwiększenia pieniędzy i zapłacenia kredytu (te pieniądze są właśnie dostałem w banku na kredyt). Po poinformowaniu ze się zgadzam to zadzwonił do mnie opiekun pan Kacper kwilman. Chciał żeby wpłacić na konto żeby móc zacząć inwestować i wysłać mu potwierdzenie na e maila „kacper.kwilman” kacper.kwilman@topforex.com. Wpłaciłem 4000 zł bo taki był minimum. Po wpłaceniu zaczęliśmy pracować do momentu aż nie straciłem tych pieniędzy. Od momentu wpłacenia rzadko do mnie dzwonił gdy próbowałem się do niego dodzwonić obierała jakaś inna osoba co tylko po angielsku umiała, gdy się pytałem czy mogę rozmawiać z panem Kacprem to nie dało rady bo niby był w drugim budynku. Czy to na numer 698 630 309 czy numer cyprowski. Gdy straciłem tamte pieniądze mówił ze to idzie nadrobić tylko trzeba dopłacić więc wpłaciłem 10 tyś które też przez to że mi podpowiedział że na GPB/JPY zainwestować straciłem wszystko. Na sam koniec w celu odzyskania to co straciłem wziąłem kredyt na wys. 35 tys. co przez nich tez straciłem bo miałem zainwestować na SUI20.

    jonny - 13 lutego 2017, 18:11
  • ZANIM ZACZNIECIE PRZYGODĘ Z JAKĄKOLWIEK PLATFORMĄ Z OPCJAMI BINARNYMI PRZECZYTAJCIE MOJĄ PRZYGODĘ. Komentarz przeniesiony https://opcje-binarne.inwest-24.pl/opcje-binarne-opinie/

    Mikael_Oslo - 6 lutego 2017, 20:20
  • Zostałam oszukana przez brokera TraderEurope. Tzw opiekun, poinformował mnie że mogę się podpiąć pod jednego z lepszych inwestorów, z racji tego że ja nie znam tak rynku. Sytuacja miała być kontrolowana przez opiekuna aby ewentualna przegrana była minimalna. Po dwóch dniach na koncie z 1800 zostało 179zł, a kontaktu zero, mimo że dzwoniłam setki razy i pisałam e-mail. Natychmiast chciałam wypłacić pozostałe pieniądze po czym pieniądze zniknęły. Niestety nie wiem co teraz mam zrobić.

    Ania - 1 lutego 2017, 11:05
  • Po obiecywaniu dużych zysków wplacilem 5000 zl 18.11.2016 do firmy Vortex Assets ale potem nie bylo z nimi kontaktu choć prosilem o zwrot mailem. Czy jest szansa odzyskania pieniędzy?

    edward - 30 stycznia 2017, 08:03
  • Jeżeli jesteś poszkodowana przez firme brokerska w warszawie daj znać na mail anamitra(at)o2[.]pl
    Z poważaniem

    Ana - 6 stycznia 2017, 07:13
  • Witam. Zainteresowałam się ponieważ chciałam dorobić sobie w naszym pięknym kraju . Szybko okazało się że to naciągacze . Pierwsza przygoda xtrade , nie wyplacaja pieniążków dalej iforekx dzwonią i obiecują kokosy i w końcu noble option . Dzwonią i nękają telefonami a jak już wpłacisz kasę dają spokój i żerują konto. Przestrzegam nie bądźcie naiwni i nie chcecie się kasy pozbyć Pozdrawiam

    malina - 29 grudnia 2016, 01:39
  • Zostałam zmanipulowana i naciągnięte przez firmę Vortex assets. Chciałam przestrzec innych przed inwestowaniem pieniędzy w ta firmę finansową wykorzystująca platformę Forex. Moge podać wiecej informacji na temat metod działania tej firmy.
    Z poważaniem

    Beata - 22 grudnia 2016, 07:21
  • Niejaki Piotr Polski wraz ze swoją ekipą „doradców” pracuje na 2 piętrze Catalina Office Center w Warszawie, firma Amplio Investments.

    Marion - 7 grudnia 2016, 23:26
  • To ogłoszenie o pracę tych pseudo doradców. Ludzie bez jakiegokolwiek wykształcenia z wypranymi mózgami, którym wydaje się, że na nieszczęściu innych dorobią się kokosów. Wasze ciężko zarobione pieniądze przeznaczają na swoje przyjemności. Uwaga na oszusta, który podaje się jako Piotr Polski (oczywiście nie są to jego prawdziwe dane) ma na swoim koncie spokojnie kilkadziesiąt oszukanych i wypłukanych klientów, jest szefem jednego z biur w Warszawie na Mokotowie.

    ! Od Serca ! ! Od Prawdziwych !
    ! Do Serca ! ***SZANSA NA SUKCES*** ! Dla Prawdziwych !
    ! ! PRACA OD ZARAZ ! !
    _ 🙂 Tylko Dla Pozytywnie Nakręconych (: _
    TYLE W TEMACIE .
    A teraz na Serio, szukam osób z dystansem do siebie i zarazem do Życia codziennego !
    Osób Wesołych + Wygadanych + Walecznych = Wygrana
    Prosta matematyka nawet nie trzeba mnożyc ! 😀
    Kolejne liczenie jest na Siebie, jeżeli umiesz to robic ?
    Wierzysz w siebie ?
    Masz własne zdanie,
    To się dogadamy ! ” nie gryzę” 😀
    (Jestem Tu po to By Wam Pomóc i móc pociągnąc Was do Góry)
    Szukam Ludzi, którzy nie siedzą w pracy jako wystrój wnętrz i udają, że wiem 🙂
    Praca w Sprzedaży 9;00 -17;30 pon-czw, w piątki do 15;30
    Chyba, że jesteś Topowym Sprzedawcą, możemy dogadac się inaczej ( Grunt to Zadowolenie Dwóch stron 😀 )
    Stawka zaczyna się podstawowa od 1750 zł NETTO wzrasta wraz z wynikiem !
    Szczerze ? 80% firmy zarabia 1750 NETTO 20 % od 5 tys do nawet 100 tys miesięcznie !
    Wydaję się niemożliwe ?
    Napisz–> Przyjdz —> Porozmawiaj ——-> SPRAWDZ !!!!

    Marion - 7 grudnia 2016, 23:05
  • ETX Capital działa metodą na doradcę. Po otwarciu rachunku za pośrednictwem konsultanta-naganiacza i wpłaceniu pieniędzy do klienta dzwoni zapowiadany wcześniej przez niego tzw. opiekun rachunku/ vel menadżer, który wykorzystując zaufanie nowego klienta udaje przed nim doradcę, powołując się na ważne rekomendacje i w bezczelny sposób domaga się otwarcia pozycji dokładnie wg jego zaleceń, które po kilkunastu godzinach zerują konto klienta.
    Sprawę przeciwko opiekunowi rachunku / menadżerowi niejakiemu Edgarowi Gazarian z ETX Capital za doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia pieniędzmi klienta posiadającego u nich rachunek inwestycyjny w wyniku udzielania fałszywych rekomendacji na zawierane transakcje prowadziła Komenda Rejonowa Policji Warszawa I ul. Wilcza 21

    antygazarian - 4 grudnia 2016, 22:03
  • RDP Media Ltd sp.zoo – firma brokerska pod szyldem platformy giełdowej vortexassets -każe wpłacać na konto pkobp pieniądze na siebie jako benificjenta a później gdy nieźle na giełdzie idzie i chce się wypłacić pieniądze to blokują to daniem bonusu pienięznego – i wymogiem jest aby wypłacic pieniądze – zrobienie 50 lotów – najczęściej doradca- opiekun kieruje tak nasze typowania na giełdzie że albo się traci wszystko albo niewiele zostanie a jeszcze w trakcie jak widzi że jego plan się realizuje dzwoni o kolejne środki aby wpłacic . Sam straciłem tak 10 tys złotych a ilu takich jak ja jest nie wiadomo. Firma jak ustaliłem jest na umowie z biurem wirtualnym/a podany telefon jest na cypr/. W KRS figuruje firma RDP MEDIA LTD SP Z O O
    REGON: 365328137
    NIP: 5252674539
    KRS: 0000634786

    Krzysiek - 2 grudnia 2016, 15:03
  • Noble Option – trochę zainwestowałem i straciłem ale stwierdziłem , że spróbuję z FXGM – niestety mam wrażenie , że oszukują i właśnie na takim oszustwie zarabiają , wpłaciłem kilka tysięcy Euro i jak szło dobrze to ok codziennie dzwonili pomagali aż się posypało i wszystko straciłem , oczywiście nagle cisza jakby o mnie zapomnieli , sam się skontaktowałem i znowu coś wpłaciłem mając w końcu nadzieję , że odrobię , ale znowu ten sam scenariusz telefony codziennie w summie miałem 3 doradców no i znowu szło dobrze i ostanie 2 transakcje wszystko się posypało i koniec , oczywiście znowu cisza już nikt się nie odezwał chociażby po to żeby zamienić parę słów . Wynika z tego prosta odpowiedź oni swoje zarobili a taki frajer jak ja stracił i im tylko umożliwił zarobek . Przestrzegam UWAŻAJCIE .

    FUI - 16 listopada 2016, 18:42
  • Nobel Opsion to .. naciagają ludzi a po tem tracą wszystko. Proszę nie inwestujcie u tego brokera chyba że znacie się bardzo profesjonalnie na rynkach finansowych.Choć tez słyszałem że komus tranzkcja warta 10000 tysięcy wchodziła na profit godnie z oczekiwaniami a tu nagle kiedy miała wygasnąć nie spodziwanie wygasła z stratą.OSTRZEGAM NOBEL OPSION !

    Karol - 11 listopada 2016, 09:55
  • Nie wiem czego oczekujecie otwierając konta i wpłacając kasę do brokerów-krzaków. później tylko zabawa w zbiorowe pozwy itd. itp. Nie lepiej wybrać brokera z dobrą opinią z Polski a nie później denerwować? Mimo wszystko powodzenia

    Tomczyk - 7 listopada 2016, 15:04
  • szukam chętnych do pozwu grupowego przeciwko GKFX. piszcie cz.p@vp.pl

    SMOK - 4 listopada 2016, 14:04
  • Dałem się namówić konsultantowi z CFD1000.com na założenie konta i zdeponowanie środków.
    Po rozmowie telefonicznej wpłaciłem pieniądze (29.09) na konto podesłane na maila. Do dnia dzisiejszego nie mam dostępu do tej kwoty na stronie (12.10). Telefon konsultanta albo jest zajęty, albo nie odbiera. Co robić w takim przypadku? Czekać czy zgłaszać jako oszustwo? Za pomoc szczerze dziękuję.

    PITU PTU - 12 października 2016, 12:07
  • Kolego MACIEK z 15 września 2016 13:02 (GKFX to złodzieje, ostrzegam …..broker będzie się tłumaczył ryzykiem giełdowym.) W moim przypadku oczywiście wyglądało to tak jak mówisz i chodziło o GKFX odezwij się na kaziulaz@gmail.com będziemy coś działać.. podobno w kupie siła ?

    SZUKAM ADWOKATA - 12 października 2016, 00:24
  • Uwazaj.
    wspolpracuje z nimi już pół roku i mój bilans to duży minus. Szlo ok i powoli, po czym zaczeli namawiać do otwierania większych pozycji i odwazniejszych działań. Polecali „wreszcie zacząć zarabiać”. Uwierzylem w swoje umiejętności, które przecież byly nuewoelkie i otworzylem większą pozycję. Nagle stalo się, rynek się odwrócił a mój margines spadł. Ratowem się kolejnymi wplatami aż wreszcie wymyslili mi „super” rozwwiazanie. Zamknąłem wszystkie pozycje i pogodzilem się z utratą środków. Potem zacząłem od zera i mialem mieć mocne wsparcie nowego opiekuna. No cóż. Obecnie nie wygląda to najlepiej. Sam jestem sobie winien bo ryzyko znam, ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że ktoś robi mnie w ciula.

    MARRCINN - 2 października 2016, 16:34
  • Alpha Finex mnie oszukał. W sumie mają ten sam adres firmy co cfd100 czy sunbirdfx na karaibach w tym samym budynku na tym samym pietrze, więc na tych innych też radzę uważać. Dorobiem się sporego zysku, po czym wszystkie pieniądze cudownie zniknęły z mojego konta w nocy. Powiedzieli najpierw rano że to awaria serwera w Londynie i kilka dni potrwa aż przywrócą pozycje. Ale już po 4 dniach jak byłem namolny z mailami to napisali że blokują konto bo wszystkie pozycje są nierzeczywiste. Potem zero kontaktu telefonicznego i mailowego. Znane mi ich cztery numery telefonów powyłączane. Krótko mówiąc zagarnęli całą kasę i tę wpłąconą i tę zarobioną. To złodzieje i bandyci nastawieni z góry na zgarnięcie kasy, dlatego tak namawiają do wpłat (jak oni to nazywają inwestycji). Oczywiście idę z tym na policję. Zastanawiam się skąd Ci zlodzieje z Karaibów znajdują tak bezwzglęnych pomagierów w Polsce co czyszczenia ludzi z kasy. Ale za kasę podobno można wszystko, dopóki nie siądą w więzieniu. Jeśli lubicie hazard to lepiej pójść do kasyna bo tam jest większa szansa na wygraną niż u tych pseudobrokerów (czytaj: oszustów)

    MAREK - 27 września 2016, 18:24
  • GKFX to złodzieje, ostrzegam wszystkich przed współpracą z nimi. Opiszę jak działają – najpierw pokazują że na giełdzie idzie zarobić i to nawet ponad 100% i proponują aby wpłacić na konto jeszcze więcej pieniędzy żeby były większe zyski a po pewnym czasie celowo wprowadzają inwestora w błąd aby stracił pieniądze te zarobione jak i te wpłacone tłumacząc się że inwestycje nie poszły w tym kierunku co miały iść. W międzyczasie już kradną pieniądze z konta tłumacząc się pobieraniem dywidend. Mam dowody na to że celowo zostałem wprowadzony w błąd aby stracić na giełdzie lecz jeszcze nie wiem co z tym zrobić.
    Jeżeli ktoś w tej chwili gra na giełdzie to na pewno nie będzie tego czytał bo będzie zachwycony zyskami a poczyta dopiero jak straci wszystkie pieniądze a broker będzie się tłumaczył ryzykiem giełdowym.

    MACIEK - 15 września 2016, 13:02
  • Wprawdzie gra jest ryzykowna, ale przy wypracowaniu pewnej strategii zyski z zainwestowanych środków są całkiem pokaźne. Korzystałem już z kilku platform eToro, AvaFX czy TopForex. Ten ostatni jest jak dla mnie najbardziej intuicyjny, elastyczny. Mam tutaj na myśli zarówno loverage jak i stop loss i take profit. Dla kogoś kto zaczyna mógłbym polecić właśnie topforex, później długo długo nic.

    DAMIAN37 - 14 września 2016, 06:41
  • Działa wszystko normalnie. Przeznaczyłem sobie jakiś kapitał na forexa. Skusili mnie tymi 5 pozycjami chronionymi i działa wszystko prawidłowo. Ja trochę sam o temacie czytałem ale faktycznie przeszedłem parę stopni szkolenia. Jak czytam jak ludzie dopłacali pieniądze żeby się odbić to gratuluje podejścia. Wypłata działa też ok. Moge polecić

    PATRYK - 13 września 2016, 08:45
  • Podeszlem do tematu na zasadzie 800 zl to nie tragedia nawet jak sie nie uda. Jestem zaskoczony bo po calej tej smiesznej papierkowej weryfikacji jakos ten temat leci. Jestem w trakcie szkolenia mam pare pozycji za soba i powiem ze ciekawa zabawa. 60 euro jestem do przodu. Wyplata tez funkcjonuje choc te 4 dni czekałem. Nie ma jakis wiekszych problemow.

    AREK - 13 września 2016, 08:35
  • Czytałem wcześniej na tej stronie opinie o FXGM i nie byłem w ogóle co do nich przekonany ale, skusiłem się na współprace z nimi, i jak narazie nie jest źle. Otworzyłem przy pomocy menagera tych 5 bezpiecznych tranzakcji i jak narazie z kwoty 2500zł(około 530euro) zarobiłem 130 euro. moze bez wielkich rewelacji ale jak dla mnie wystarczy. Faktycznie jak sie traci na tych tranzakcjach to oddaja(chociaż bardzo w to wątpiłem). Na drugiej pozycji straciłem 25 euro i zwrócili na konto. Teraz zastanawiam sie czy działać dalej….

    SEWERYN - 8 września 2016, 22:05
  • Jakbym czerpal wiedzę życiową z komentarzy internetowych to już widzę gdzie by mnie to zaprowadziło. Słuchanie hejterów, płatnych trolli by obrażać konkurencję oraz sfustrowanych idiotów to naprawdę świetny pomysł. Nie ważne czy chodzi o forex, kupno pralki, politykę czy poradę małżeńską. Twój komentarz świetnie się wpisuje w to wszystko. Szerzysz bezmyślne teorie spiskowe (prawdopodobnie sam wierzysz w to co piszesz, a to nawet gorzej), zamiast przyznać się do swojej nieudolności. Oczywiście, że brokerowi nie zależy aby klient powiększył swój kapitał, tak samo jak nie zależy mu aby go stracił. Jedynie na czym mu zależy to abyś inwestował u niego, otwierał jak najwięcej pozycji i płacił dla niego prowizje od każdej z niej. A to jaki wynik przyniosą Twoje transakcje to już tylko i wyłącznie Twoja sprawa, wszystko masz w swoich rękach. Rynek to gra o wartości zerowej, ktoś musi stracić, ktoś musi zarobić. Na forexie bardzo łatwo o stratę, ale tak samo łatwo o wielki zysk. Trzeba pamiętać, że 20% zyskujących zarabia odpowiednio więcej niż te 80% tracących. Jedynie musisz być mądrzejszy/sprytniejszy/mieć więcej szczęścia by być w tych 20%, a nie w tych 80%. Postaw na naukę, spróbuj zrozumieć rynek i jego podstawowe zależności, a już na starcie sprawisz sobię przewagę.

    RACJONALISTA - 6 września 2016, 11:44
  • Kochani Polacy. Musicie analizować swoje decyzje po przeczytaniu komentarzy na forum internetowym, Wszystkie platformy handlowe, nastawione są na zdobycie klienta FRAJERA. zarządy tych platform zawierają umowy z szefami giełd europejskich i światowych i za każdego zwerbowanego klienta otrzymują stosowną opłatę. Tak naprawdę, żadnej platformie w najmniejszym stopniu nie zależy, aby klient poprzez inwestycje( wszelkiego typu w tym opcje binarne etc.) powiększył swój kapitał( pomimo, iż od uzyskanego kapitału od klienta osiągają zyski w kwotach od 3,5% do 30%. Najwięcej kapitału uzyskują od „zdobycia ” klienta i tylko głównie i wyłącznie na tym im zależy.Często nie zwracają depozytów, lub środków finansowych które został uzyskane w wyniku trafionych inwestycji.Wszystkie platformy są zarejestrowane na Cyprze, a dochodzenie swoich roszczeń finansowych jest bardzo utrudnione poprzez postępowania karne, gdyż prokuratury warszawskie i inne w kraju mają ogromne problemy z ustaleniem, jaka konkretnie osoba z działu finansowego danej platformy jest odpowiedzialna za czyny jak: 284 par. 1 kk ( przywłaszczenie mienia), lub 286 par 1 kk( oszustwo). Polacy nie bądźcie naiwni, chęć zysku przysłania Wam realia dot. loterii w zakresie inwestycji na platformach. Nie istnieje coś takiego jak system, metoda,sposób, lub doświadczenie inwestorskie oraz niby duża wiedza w dziedzinie inwestowania. 90% osób traci zainwestowany kapitał, a tylko około 10% inwestorów osiąga zyski, które i tak później traci, jeżeli się w porę nie wycofa z tej „loterii”.Janusz.

    ANONIM - 6 września 2016, 04:59
  • FXGM to dobry broker dla poczatkujacych. Osobiscie sprawdzilem ich oferte ponieważ znajomy pytal mnie o opinie a jest osoba ktora zaczyna przygode z forexem. Wiec jak dla takich osob jak on jest ok. Duzo czytalismy o problemach z wyplata ale dziala to normalnie jak u innych. Nie myslcie ze dostaniecie pieniadze w 1 dzien. Ja czekalem 3 albo 4 dni jakos.

    MARIAN - 5 września 2016, 21:53
  • Szukam informacji i opinii na temat usług Consilium Invest ich usługi można znaleźć na stronie consiliuminvest.pl. W internecie nie znalazłem negatywnych opinii ich część została usunięta. Bierze ktoś od nich sygnały forex czy wyniki są zadowalające? Czekam na opinie o consiliuminvest

    INWESTOR FOREX - 29 sierpnia 2016, 23:16
  • Tez mialem rozmowe z GKFX ale bylem strasznie naciskany wiec zrezygnowalem.Odnosnie FxGM oferta calkiem ciekawa z tymi chronionymi transakcjami bo jestem swiezo po DEMO a tez nie chce odrazu inwestowac niewiadomo jak duzego kapitalu… mam znajomego co dlugo juz w tym siedzi i robi z tego juz naprawde fajne pieniadze, od Fx wymagalem zeby tylko wdrozyli moja osobe w realny rynek, skorzystac z ochrony, nauczyc sie paru wykresow i jestem od 3 miesiecy i jak narazie zdaja egzamin.. Tym bardziej ze wyplacaja pieniadze bo wiem ze kazdy broker ma okienko wyplaty jedank czy to okienko naprawde dziala ?;p

    DAVE - 25 sierpnia 2016, 07:49
  • GKFX = utrata 350tyś + ewentualnie tyle ile uda się jeszcze za ich namowami jeszcze zorganizować na rzekome odrobienie strat za sprawą wspaniałych rad. Oczywiście nauczyłem się wciągu tych kilku dni paru rzeczy ale warte to było najwyżej 250zł a nie Zacytuje 4-tego specjaliste z tamtej firmy ” to wszytko jest do odrobienia, tylko musi pan pomyśleć skąd wziąć środki a na pewno się znajdą, nie bądźmy śmieszni” Nie będę tutaj robił scenografu bo nie sądzę że to komuś może być potrzebne Kłamstwo i obłuda, nieuczciwość prawie na każdym kroku. O czym tu gadać i co tu rozwlekać. Naciąganie przez specjalistów do spraw rynku,wszelkiej maści opiekunowie, itd. a zero odpowiedzialności w drugą stronę.
    Jednak zakładam że KNF przykładnie ich ukara bo jest za co .
    Ciekaw jestem jak długo ten post i temat będzie w sieci po tym jak to wyśle. Aha chociaż to nie do końca tak jak w filmach ale zasada pozostaje: „c.uj z klientem liczy się zaj.bisty zysk” polecam filmy „Wilk z wall strett”,Boiler room-kotłownia, big shoot. Pozdrawiam

    SZUKAM ADWOKATA - 17 sierpnia 2016, 12:45
  • Możecie mi coś powiedzieć o Koi Capital.Dzwonią do mnie i chcą żebym wpłacił pewną sumkę pieniędzy to będą ze mną zarabiać…..

    POCZĄTKUJĄCY - 12 sierpnia 2016, 14:39
  • firma FXGM jest spolka wpisana do KOMISJI NADZORU FINANSOWEGO jako legalna dzialnosc, pod marka Depaho

    NAT1 - 29 lipca 2016, 17:41
  • FXGM jest marką Depaho Ltd. regulowana przez Cysec (licencja nr 161/11)
    Są gorsze zmory.

    XXX1 - 27 lipca 2016, 10:19
  • Dzwonią do mnie co tydzień… żenada. Nachalne bydlaki mimo że prosiłem o usunięcie mnie z ich kontaktów. To mówi samo przez się że FXGM to broker nie grający fair.

    LIZARD - 26 lipca 2016, 14:38
  • To nie jest normalna praktyka. Jeśli na prawdę interesują Cię inwestycje na forex polecam bardziej polskich brokerów, którzy są nadzorowani przez KNF.

    KUBOTA - 26 lipca 2016, 14:35
  • Dobry wieczór!
    Dziś miałam pierwszą rozmowę z brokerem FXGM. O mało co nie zainwestowałam 1000euro. Nie dostałam żadnych konkretnych informacji, ciągle mówił, ze najpierw muszę się zarejestrować, wpłacić pieniądze, a potem dopiero będzie mi powoli tłumaczył, co i jak. Czy to jest normalne? O co wogóle chodzi? Nie mam pojęcia o tych rzeczach. Czy ktoś mógłby mi to przełożyć na prostrzy język.

    SPERANZA - 20 lipca 2016, 23:04
  • FXGM: Mialem juz wczesniej do czynienia z rynkiem forex, na plus500 i z Noble Option. Do FXGM trafilem bo mnie skusily transakcje chronione, na ktorych cos juz zarobilem. Poki co walcze 4 miesiac i jestem na plus.Wiadomo-nie kazda pozycje zamykam z zyskiem,ale mam glowe na karku i odpowiednio sie zabiezpieczam. Dokonywalem juz kilka wyplat wiec wiem,ze sa wyplacalni. Zobaczymy co bedzie dalej ale poki co nie jest zle.

    ARTUR T - 20 lipca 2016, 00:16
  • FXGM dałem zlecenie wypłaty depozytu jak długo czeka się na wypłatę pięniążków

    GEKON - 15 lipca 2016, 07:57
  • Jak wycofać pieniądze ktore wpłaciłem i nie cce inwestować tylko odzyskać mój depozyt z FXGM bo czuję że zostałem naciąniety gdzie to zgłosić i w jaki sposob kto mi pomoże w tej sprawie.

    ŻABCIA - 15 lipca 2016, 07:24
  • FXGM to oszuści wpłaciłam kase i straciłam chciałam sprzedać ale namówiono mnie na i sprawa się zamknęła nie pomyślnie, przestrzegam wszystkich z daleka od firmy FXGM wyłudzacze i tyle

    RYOKO - 5 lipca 2016, 16:22
  • Ludzie ,trzymajcie się z dala od FXGM.Mam trochę swoich akcji i chciałam tylko poznać rynek.Oczywiście ,nikt mi nie pomógł ,a menager ,niejaki KRUPA,dzwonił i celowo wprowadzał mnie w błąd.W niecały tydzień straciłam 1 500 zł.i dopiero wtedy usłyszałam radość w jego głosie.Oni tam chyba maja rankingi,kto pierwszy wykosi swojego klienta.Cóż,jedyne co teraz mogę ,to przestrzec kolejne ofiary,przed współpacą z tym ,pożal się Boże brokerem .Jestem pewn,że wszystkie pozytywy,które tu widnieją,sa napisane przez pracowników FXGM,żal.To zwykli złodzieje.Ludzie UWAŻAJCIE na nich.

    MONA - 30 czerwca 2016, 15:23
  • Aby wypłacić środki należy zalogować się do swojego panelu, wejść w zakładkę transfery. Tam wybrać po prawej stronie przelewy wewnętrzne, przetransferować środki z konta tradingowego na konto podstawowe. Następnie wybrać zakładkę wypłata środków i wybrać z konta podstawowego i wpisać kwotę. Zatwierdzić to klikając WYŚLIJ.

    JACK6 - 24 czerwca 2016, 17:38
  • Gdzie wasza licencja Alpha Finex? Nie macie zezwolenia na prowadzenie dzialalnosci maklerskiej w Polsce. Dzwonicie z wykradzionych numerow komorkowych do ludzi ktorzy nie chca z wami miec nic wspolnego.

    GDZIE WASZA LICENCJA - 20 czerwca 2016, 22:52
  • Pracownicy Alpha Finex łamią prawo o ochronie danych osobowych. Uwaga, nie podawajcie żadnych danych, na nic nie wyrażajcie zgody.

    KILL(O) APLHA FINEX - 17 czerwca 2016, 16:59
  • Dobra robota! Trzeba nagrywać tych komediantów z Alpha Finex, Plus500 czy Godwin Austin. To najczęściej są dzieciaki, które dzwonią z numerów prepaid. Siedzą w open space, przy jednym stole i śmieją się że nawyzywali klienta który odmówił z nimi współpracy. Do roboty – normalnej a nie złodziejskiej się zabierzcie. Nic nie wiecie o finansach a mówicie że będzie ludziom doradzać. Bo co, dwa szkolenia po 30 minut przeszliście z OTC i CFD?

    NIE_DAJMY_SIĘ - 16 czerwca 2016, 15:55
  • Alpha Finex – uwaga na nich. Nękają mnie telefonami, wykradli moje dane i mówią, że nie muszą mnie informować skąd. Ostatnio nawet kłamali mówiąc że prowadzę działalność gospodarczą i mój numer z danymi jest ogólnodostępny – kłamstwo. Nie prowadzę i nigdy nie prowadziłem. Dziś jak dzwonili nawyzywali mnie od sprzątaczy i frajerów.
    Nieprawdopodobne…
    Ale ja te rozmowy nagrałem o czym ich poinformowałem. Sprawa powędrowała do UOKiK, GIODO i zgłoszona na policję. Warto zainstalować sobie aplikacje która nagrywa takie rozmowy przez telefon.

    WITEK_NAGRALEM ROZMOWY NA TELEFON - 15 czerwca 2016, 22:28
  • Słyszeliście o brokerze ETX Capital? Podobno przejeli Alpari… Dzwoni do mnie pacjent kilka razy w tygodniu i nie chce się odczepić. Giodo, uokik nic z takimi rzeczami nie robi. Gość to spamer a jego telefony są naciąganiem. Jego telefon to: 5318(dwa)5074 !!! Odradzam w ogóle odbierać. Admini nie kasujcie tej wiadomości ani telefonu. Niech nikt się nie naciągnie i nie straci u nich pieniędzy!

    MIROSLAW - 31 maja 2016, 22:40
  • Generalnie i tak jeżeli chodzi o samą obsługę FXGM ja jestem zadowolony bo nie ważne ile miałem w balansie to obsługa była dla porównania w iForex, powiedzieli, że muszę dorzucić 2000 dolarów to będziemy mogli rozmawiać.

    FOREXIAK - 23 maja 2016, 10:41
  • REALNIE….. FXGM TO BANDA OSZUSTOW I ZLODZIEJI NIE ROZUMIEM DLACZEGO ICH NIKT NIE WYPEDZIL Z TEGO KRAJU LIGOCKI I BUSZY TO OSZUSCI I NACIAGACZE WPLACISZ I NIE WYPLACISZ juz nigdy swoich pieniedzy takich ludzi to w majdanku powinno sie palic. znam ok 5 osob ktorych okradli

    AREK - 20 maja 2016, 20:24
  • Ja chcialabym dowiedziec sie w jaki sposob odzyskac swoje srodki od Alpha finex
    Dobrze sie z nimi pracowalo zarobilam tez troche .
    Na dzien dzisiejszy nie mam otwartych zamowien na platformie ,wyjezdzam i chce poprostu zabrc swoja kase.Na ich stronie po zalogowaniu sie nie dziala zakladka nie aktywna wyplata srodkow.Zglosilam to do swojego opiekuna z ich firmy i od tygodnia jestem wodzona za nos ze cos robioa tam w tej sprawie informatycy itd a skoro czekamy to moze jeszcze jakies zamuwienia porobie no bo szkoda gotowka lezy i nie pracuje Takimi slowami mnie mamil…a kasa dale nie do odzyskania.
    jak i gdzie to zglosic i czy sa szanse na odzyskanie od nich mojej kasy.

    LUSIA - 12 maja 2016, 19:20
  • Założyłem konto rzeczywiste u brokera Alpha Finex z uwagi na pobieranie prowizji od zlecenia a nie jak opowiadano , iż gramy do jednej bramki i dopiero jak coś ugramy to jest prowizja dla brokera , poprosiłem o wycofanie środków 11-04-2016 i do dzisiaj nie ma realizacji zwrotu depozytu a na domiar złego opiekun nie odbiera telefonów.Czy ktoś ma doświadczenia z tym brokerem?

    WANHAN - 8 maja 2016, 23:04
  • Jeżeli chodzi o FXGM to problemów nie miałem, chociaż wiadomo mają swoje mocne i słabsze strony ale przynajmniej mają stałe spready i nie lecą w kulki,
    Przykre doświadczenie miałem z IronFX , na początku wszystko spoko tylko chyba zbyt mały kapitał żeby być u nich dobrze traktowanym.

    BARTŁOMIEJ - 4 maja 2016, 15:40
  • Głowa boli, jak czytam niektóre komentarze. „Jak odzyskać pieniądze?!”, ludzie, na forexie nie zawsze się zarabia, a jak straciliście, to niestety ich nie odzyskacie. A jeżeli chodzi o wypłatę depozytu, to u każdego brokera musicie dosłać dokumentację i chyba logiczne, że wszystkie pozycje muszą być zamknięte, bo jak chcecie wypłacić zamrożone pieniądze… FXGM to normalny broker, duży plus za te chronione transakcje, nigdzie się z czymś takim nie spotkałam.

    MARIKA - 6 kwietnia 2016, 09:11
  • Pierwszy raz ktoś do mnie zadzwonił i powiedział mi wszystko bez zająknięcia na temat rynku forex, nie bał się powiedzieć mi o ryzyku, więc postanowiłem spróbować na tych 5 transakcjach chronionych,
    Na początku myślałem, że od razu po nich się wycofam ale zostałem i złego słowa powiedzieć nie mogę także mogę polecić bez wahania firmę FXGM.

    MAREK - 23 lutego 2016, 11:40
  • Bardzo dobrze mi się z nimi współpracuje, jak dla osoby początkującej warunki w zupełności mi wystarczają. Raczej ogólna ocena na plus, mogę z czystym sumieniem polecić, chociaż wiadomo, że to co jednym odpowiada innym wcale nie musi ?

    KAMINIEC - 15 lutego 2016, 19:19
  • IronFx – PILNE
    Pilnie prosze osoby poszkodowane o przystapienie do wniosku zbiorowego do prokuratury, tylko taki ma sens. Wystarczy wypelnic wniosek i pod nim wymienic osoby + kontakt do siebie. Mam czas, jestem z Warszawy, moge sie tym zajac. Czas dziala na nasza niekorzysc. Za nasze pieniadze IronFx placi mandaty do Cysec, a pracownicy bawia sie na urlopach. tel. 500306xxx johannaeva(@)wp.pl

    JOHANNAEVA - 15 lutego 2016, 13:34
  • Uważam, że FXGM wbrew temu co piszą tu co niektórzy to dobry broker, znam lepszych ale jeżeli chcecie sie uczyć na kwotach mniejszych niż 10-15 tysięcy złotych to jak najbardziej będzie trafny wybór, oczywiście jeżeli nie będziecie stwarzali sami sobie problemów typu, brak dokumentów albo otwarte pozycje, bo z tego co widzę to tutaj największy problem.
    Pozdrawiam,

    JAHUTRA - 1 lutego 2016, 08:50
  • Kwiatek54 wybacz ale to co piszesz jest az smieszne … jesli firma jest regulowana i dokumentacje masz cala zlozona normalnie wyplaca pieniadze .. po co wplacales jesli nie chcesz sie uczyc jak tredowac … Firma jak najbardziej ok przynajmniej pokazuja poczatkowo jak dzialac a pozniej sam decydujesz czy inwestujesz czy nie …

    LYSY - 25 stycznia 2016, 09:57
  • znam tylko dwóch brokerów na których mogę narzekać, plus500 i xtb.

    12345678 - 24 stycznia 2016, 22:42
  • ja byłem w iforex ale tam zostałem nieprzyjemnie potraktowany mimo, że nie szło mi wcale tak najgorzej – w tamtym tygodniu dzwonili do mnie z fxgm i wpłaciłem min. depozyt zobaczymy co się z tego urodzi

    JACEK - 18 stycznia 2016, 20:56
  • Wszyscy brokerzy działają tak samo, kazdy ma podobne warunki ważne jest tylko zeby nie trafić na market maker’a, wtedy jesteśmy z góry na straconej pozycji…

    LOLEK - 15 stycznia 2016, 11:24
  • No tak masz trochę racji tylko, że ECN to już trochę wyższa półka – fxgm to raczej firma dla kogoś kto zaczyna o do xtb to u nich tak naprawdę zależy jaką kwotą zaczniesz, jak masz spory kapitał to będziesz głaskany.

    KATEJOT - 13 stycznia 2016, 12:24
  • Generalnie co do FXGM to powiem tak zawsze komuś coś nie będzie pasowało, ja np. współpracuje z xtb i fxgm a nawet dukascopy i uważam, że nawet jak na nie ECN są całkiem normalni.

    ANONIM - 12 stycznia 2016, 20:47
  • Wiadomo, że forex to trudny rynek, nie dla każdego jeżeli chodzi o fxgm to wiem , ze oferują 5 chronionych transakcji, które faktycznie działają – dzięki temu sami możecie przetestować czy ten rynek wam będzie odpowiadał… A to, że chcą dokumenty itp to faktycznie zwyczajna procedura brokerska ja nawet jak chciałem kase wypłacić z bet clicka to tez musiałem im przesłać jakiś dokument…

    ASTALAVISTA - 10 grudnia 2015, 12:35
  • Chyba każdy kto chce założyć konto u brokera wie, że wymagana jest dokumentacja w przeciwnym razie każdy mógłby tam działać a to byłoby z pewnością bardzo niekorzystne… Co do FXGM – broker na plus, sporo mnie nauczyli ale raz zmieniłem osobę prowadzącą bo zwyczajnie w świecie się nie dogadywaliśmy…

    REQUIEM - 8 grudnia 2015, 13:59
  • Dokumentacja jest to normalna procedura w celu wycofania srodkow u kazdego brokera , smialo wyslac dokumenty , ludzie po co inwestujecie jak nie potraficie …

    TRADER - 4 grudnia 2015, 12:40
  • A ja polecam, nie szczerze mówiąc nie wiem skąd wasze problemy… może nie zamykacie transakcji i chcecie wypłacić albo nie dosyłacie dokumentów, ja współpracuje z tą firmą już długo bo ponad rok… wypłacam i wpłacam średnio raz na miesiąc nie mam z tym żadnych problemów najdłużej czekałem 5 dni a co do zarobków to w ciągu tego roku bywało róznie, tak jak napisał kolega wcześniej nie zawsze jest cudownie duża stopa zwrotu…

    BIZNESMEN77 - 2 grudnia 2015, 11:09
  • Dokładnie, współpracuje z nimi już kilka miesięcy, faktycznie nie zawsze jest kolorowo, nie ma jednak nic bez kompletnego ryzyka, albo chcemy coś osiągnąć albo trzymamy pieniądze w skarpecie i zawsze mówi, że nie ma pieniędzy. Korzystam też z usług innego brokera, każdy ma swoje plusy i minusy ale czego wy się spodziewacie… Chcielibyście dostać milion za 1000 złotych ? Nie ma cudów !

    ADAMK - 17 listopada 2015, 10:27
  • Normalny broker, jak każdy można powiedzieć, skorzystałem z oferty 5 chronionych transakcji na próbę, wszystko przebiegało w porządku mimo, że nie chciałem korzystać z porad ich menadżera, wypłata w moim przypadku o 2 dni dłużej trwała niż u kolegi, faktycznie zostałem poproszony o przesłanie dodatkowych dokumentów.
    Pozdrawiam.

    DARTANIAN - 15 listopada 2015, 17:14
  • Dziwna strona ale zdecydowalem ze napisze , ja skorzystalem na fxgm tylko z tych transakcji chronionych i zdecydowalem ze forex to swiat nie dla mnie tylko ze nie mialem zadnych problemow jesli chodzi o wyplate tylko ze musialem doslac dokument potwierdzajacy tozsamosc zeby nastapil zwrot , calosc trwala 2 dni wiec troche w szoku jestem po waszych opiniach …

    KAJTEK - 12 listopada 2015, 19:33
  • Co za bzdury , dzialaja jak kazdy normalny broker , tylko nie sa wrozka ktora inwestuje za was tylko to tez wymaga pracy od was ! jak nie wiecie jak dziala rynek to skorzystajcie z lokat w bankach !!!!! moze maja wyzsze ceny ale system dzialania jest ok , sa tam tez transakcje chronione zebys mogl poczuc jak to dziala , jesli Ci sie nie spodoba wyplacasz pieniadze i po problemie …

    ADRIAN - 10 listopada 2015, 12:42
  • byłem ich klientem ,przez 09-10.na początku było ok.potem ciągłe namawianie o dodatkowe wpłaty.gdy mój kapitał wzrósł do dużego rozmiaru jak na mnie ,sugerowne pozycje doprowadziły do wyzerowania konta, w kulczowym momencie uspkajano mnie że moje pozycje są bezpieczne i nie ma potrzeby shedgowania pozyji w celu ochrony konta, po czym po minucie już nie miałem kasy,ponieważ była to moja pierwsza przygoda z forexem to teraz już wiem ,że to bandycka firma – celowo dążą do likwidacji konta klienta ,następnie ponieważ mają kapitał a więc i czas po odbiciu zgarną moją kasę.najlepsze że po numerze telefonu nie znajdziecie ich adresu (ponoć tzw.doradcy klienta są w Bułgarii),dziwne bo ich .nr to 222043725 więc mogą być w warszawie. reasumując firma z ludzmi bez licencji ,bez adresu (chyba że chcecie poznać ich na Cyprze ) – wielkie ostrzegam !!!!!!!!!

    OSZUKANY - 8 listopada 2015, 22:31
  • Firmy ETX, FX,XTrade to hieny w ludzkim ciele – przestrzegam

    GŁUPIEC - 8 listopada 2015, 10:21
  • Dałem się oszukać dwa razy, nigdy więcej w takich firmach jak ETX, FXGM czy XTrade
    to firmy hien w ludzkim ciele, podpuszczają a póżniej jednym pociągnieciem wszystko tracisz

    GŁUPIEC - 8 listopada 2015, 10:17
  • WITA JUŻ PISAŁEM SWOJĄ PRZYGODĘ Z FXGM .. CZY MA KTOŚ POMYSŁ JAK I DO KOGO SIĘ MAMY ZGŁOSIĆ ŻEBY NAM ODDALI PIENIĄDZE? ..

    CINEK - 29 października 2015, 10:42
  • Wypłacili trwało te jednak tak długo że nie polecam ich dostałem nerwicy!

    TRYPTYK - 21 stycznia 2015, 12:03
  • Dzwonil dzisiaj do mnie Broker Tms Forex ze nie moge wyplacic swoich pieniedzy to jest skandsl pomozcie Jak odxyskac moje pieniadze?

    TRYPTYK - 16 stycznia 2015, 21:43