HighSky Brokers Opinie

HighSky Brokers A.S. w Polsce ma swoją siedzibę przy ul. Grzybowskiej 80/82 w Warszawie. Jest zarejestrowany w Krajowym Rejestrze Sądowym przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego.

Oferta HighSky Brokers

  • Dzięki platformie transakcyjnej HighSky Brokers możesz handlować jednocześnie na wielu kursach walutowych;
  • Nieograniczony dostęp do handlu na najpopularniejszych parach walutowych takich jak EURUSD, GBPUSD, USDJPY czy USDCHF;
  • Bogata gama par krzyżowych m.in. EURGBP, EURCHF i EURJPY,  jak również lokalnych par walutowych takich jak USDCZK i USDPLN;
  • Brak depozytu (minimalny depozyt początkowy w przypadku rachunku Mikro nie jest wymagany);
  •  Brak prowizji związanych z obrotem
  • Dostęp do globalnych instrumentów finansowych:
  • Dwa rodzaje kont.

Dodatkowe informacje:

Poza walutami, HighSky Brokers umożliwia operacje na surowcach (złoto, srebro, ropa naftowa, platyna, pallad, gaz ziemny, soja, kukurydza, pszenica, kawa, kakao, bawełna i inne). Indeksy giełdowe – Nasdaq, S&P 500, DJIA, DAX, Estoxx i inne. Depozyty w PLN są deponowane na rachunku bankowym w mBank S.A. w Polsce. Najnowocześniejsza platforma transakcyjna MetaTrader 5 (w ofercie również MetaTrader 4).

Opinie użytkowników

Czy masz dobre doświadczenia z tym brokerem? Czy jesteś zadowolony? Opowiedz nam i innym traderom z całego świata o swoich doświadczeniach i pozostaw swoją opinię. Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Opinie są moderowane. Upewnij się, że treść Twojego komentarza jest właściwa, nie promuje usługi lub produktu (również w formie odnośnika do innej strony), partii politycznych i nie łamie prawa. Komentarze zawierające obraźliwe, wulgarne treści, groźby lub osobiste ataki zostaną usunięte.

28 komentarzy
Sortuj
28 komentarzy
  • A na czym u nich handlujesz? Na czym tak spready obnizyli, na jakich walorach?

    igor23 - 19 grudnia 2016, 20:33
  • Nie ty jeden ? Powinni w MT5 dac te interwaly na gore a nie tak chowac ?

    KAMIL - 22 października 2016, 06:23
  • Ktos korzystal z ich rachunku oprocentowanego? 4% to calkiem sporo i ciekaw jestem czy jakies duze wymagania trzeba spelnic?

    WOJCIECH - 19 października 2016, 13:59
  • Te szkolenia to chyba cykliczne sa. Bylem w ostatni wtorek z mt5 akurat bylo to calkiem calkiem. Tyle czasu testowalem mt5 a nie wiedzialem ze tam jest az tyle interwalow schowanych

    KRYSTEK - 15 października 2016, 09:02
  • Metatrader 5 to chyba największa ich zaleta. Bo reszta oferty standardowo: wąskie spready, szybka egzekucja brak rekwotowań. Więc standard branzy utrzymują

    janik - 11 września 2016, 14:57
  • Jak dlugo handlujecie z High Sky? uczciwy broker?

    BARLOW - 28 maja 2016, 18:54
  • Możesz robić niemal to co wszytsko co w pełnej wersji

    KAZIK - 22 maja 2016, 20:43
  • a jak z jej funkcjonalnością ? mozesz dodwac linie trendu i wskazniki AT?

    GREMMY - 10 maja 2016, 00:26
  • a jak z jej funkcjonalnością ? mozesz dodwac linie trendu i wskazniki AT?

    GREMMY - 10 maja 2016, 00:24
  • w sumie caly czas korzystam bo w pracy nie da rady zainstalowac mety :)? Ogolnie polecam, mi wystarczy, wszystko dziala i nie ma zawiechy.

    WOJTAS - 9 maja 2016, 12:35
  • korzytsam z niej ponad miesiąc i na razie jestem zadowolona

    KAROLINA - 25 kwietnia 2016, 23:58
  • Ja u nich w sumie glownie na cfd gram bo tutaj maja przewage nad innymi. Na walutach oferta ok ale sa lepsze.

    JUWIAK - 20 kwietnia 2016, 09:58
  • Czy ktos korzystal dluzej z platformy webowej? Glownie chodzi mi o stabilnosc

    turlak - 17 kwietnia 2016, 20:04
  • Macie może ich aktualną listę szkoleń?

    FRODO - 25 stycznia 2016, 23:54
  • Głownie gram na indeksach. Na daxie, sp500 i na francuskim cac. Czasami tez gram na eur/usd. Dobre spready na te walory maja.

    TRAGAZ - 21 grudnia 2015, 09:46
  • Z tymi spreadami to niezle dowalili, chyba o 50 % obnizyli spread.

    TRAGAZ - 12 grudnia 2015, 20:08
  • glowna zaleta do tej pory to rachunek z MT5. teraz dodatkowo wprowadzili wiecej instrumentow z obnizonymi spreadami. glownie na indeksach. wiec jak dla mnie mega.

    TREJDER.KRAKÓW - 18 listopada 2015, 12:24
  • Wymagania chyba nieduże, to rachunek premium:
    tu masz link i warunki
    https://www.highsky.pl/nasza-oferta/oferta#buttonsTop

    ARTUR - 23 października 2015, 14:34
  • Z tego co na stronie jest to depozyt od 30 tys. Chyba jeden z nizszych progow w takich ofertach wiec calkiem fajne jak ktos moze nieco wiecej zainwestowac.

    hubert - 23 października 2015, 13:16
  • To coś takiego oni mają? Jutro do nich dzwonie i się dowiem. Wygląda ciekawie ?

    WALDO - 21 października 2015, 00:18
  • Teraz kolejne fajne będzie w High Sky. https://www.highsky.pl/seminaria-webinaria-forex#buttonsTop
    Analiza rynku na zywo, może być ciekawie ?

    MARCEL - 18 października 2015, 09:26
  • Robia kolejne ciekawe szkolenie. Wybiera sie ktoś? https://www.highsky.pl/seminaria-webinaria-forex#buttonsTop
    Z psychologii inwestowania bedzie. Ciekawy temat, zawsze aktualny bo emocje sa wrogiem kazdego, a nas traderow to szczegolnie dotyczy.

    JERZY - 19 września 2015, 00:06
  • Dobra oferta i wsparcie analityczne. Codziennie publikowane sa aktualne trafne komentarze rynkowe.

    WOJTEK - 16 września 2015, 09:02
  • Akurat jutro jest super szkolenie – Z analizy rynku. Moim zdaniem dobry broker z ciekawą ofertą i jedną z lepszych platform do inwestycji na forexie czyli MT5.

    CZARNY - 14 września 2015, 21:24
  • Broker ok, spready sa konkurencyjne ale co najwazniejsze nie ma poslizgow np na danych. Na plus na pewno MT5 bo korzystam z mniej standardowych interwalow ktore sa na niej dostepne

    jeremy - 13 września 2015, 13:47
  • Zdecydowanie najlepszy w tej chwili broker z MT5. Do tego robią mnóstwo fajnych szkoleń z których sporo można się nauczyć.

    HENRY - 9 września 2015, 22:21
  • Na razie korzystam z konta demo. Bardzo podoba mi się platforma Meta Trader 5, chyba jako jeden z nielicznych brokerów na naszym rynku HighSky oferuje możliwość korzytsania z MT5. Na razie nie widzę większych wad.

    MICHAŁ - 18 sierpnia 2015, 21:49
  • Dobry broker, korzystam u nich z platformy MT5 i jest wszystko ok. Do tej pory robilem dwie wyplaty i tez bez zadnego problemu.

    JANUSZ - 11 sierpnia 2015, 13:56